Back

Masterclass Learning Experience Design

Verzorgd door Shapers

Introductie

Hoe ontwerp je een leerervaring? Deze vraag staat centraal in deze uitdagende masterclass. Je leert denken en werken als learning experience designer met behulp van het Learning Experience Canvas. Daarbij werk je met een opdracht die je zelf meebrengt.

De masterclass duurt in totaal vijf weken en vindt deels online en deels op locatie plaats bij Shapers. Er zijn drie bijeenkomsten waarin je met elkaar onder begeleiding van een ervaren coach de diepte in gaat. Ter voorbereiding op deze bijeenkomsten krijg je online begeleiding via StudyBlend. Op die manier kan je gericht te werk gaan en houd je controle over je eigen leerproces.

Praktische informatie

Duur: vijf weken
Studiebelasting: circa 20 uur
Aantal plaatsen: 6
Locatie: Europalaan 2 in Utrecht

Kosten: 785,- euro (exclusief btw)

Inclusief:

Agenda

De eerst volgende masterclass start op in 2018.

Meld je aan!

Om deel te nemen aan deze masterclass vragen wij u dit formulier in te vullen. Hiermee doet u een vrijblijvende aanvraag voor deelname. Wij nemen contact met u op voor de definitieve bevestiging. Na bevestiging ontvangt u een factuur.Contact

Heb je vragen? Neem dan contact opnemen met Henna de Koning door te mailen of te bellen met 030 2300752. Zij helpt je graag verder.

Ons adres:
Europalaan 2
3526 KS Utrecht
Nederland
Tel.: 030-2300752