Re-design learning

Het Learning Experiences Canvas is een krachtig middel voor het ontwerpen van de beste leerervaringen die je kunt bedenken. Het is uitermate geschikt voor docenten, trainers, uitgevers en iedereen die op zoek is naar betere manieren van leren. Check it out!


Downloaden

Download for free

Download het Learning Experience Canvas simpel en snel door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Dan krijg je ook meteen het e-book "Vijf belangrijke vragen" gratis.


Ontdekken

Steeds meer mensen ontdekken het Learning Experience Canvas. Zij delen onze passie voor leren en zijn op zoek naar manieren om betere leerervaringen te ontwerpen. Hier zijn de vijf belangrijkste redenen waarom zijn enthousiast zijn over het Learning Experience Canvas.1

Structuur

Het LX Canvas biedt een heldere structure voor het ontwerpproces. Je kunt eenvoudig stap voor stap aan de slag. Of je kiest voor je eigen volgorde op basis van jouw eigen inzicht en voorkeuren.

2

Overzicht

Er komt een hoop kijken bij het ontwerpen van een leerervaring. Het is te veel om in de gaten te houden als je geen helder overzicht hebt. Met het LX Canvas zie je alles wat je moet weten één oogopslag.

3

Keuzes maken

Dankzij de heldere structuur en een goed overzicht is het veel eenvoudiger om keuzes te maken voor jouw ontwerp. Je gaat goed geïnformeerd te werk en kan letterlijk zien waar het goed of fout gaat in het ontwerp.

4

Gebruiksgemak

Het LX Canvas is eenvoudig in gebruik. Je hebt niet meer nodig dan papier en potlood. Als je er in een groep mee werkt, wat wij aanraden, levert het concrete resultaten op die de discussie voeden en sturen.

5

Veelzijdigheid

Het maakt niet uit wat voor type leerervaring je ontwerpt, het LX Canvas is universeel toepasbaar. Daarnaast kan het LX Canvas ook gebruikt worden voor andere doeleinden, zoals het analyseren van leerervaringen.

Leren

Online training

We zijn druk bezig met de ontwikkeling van online training die wereldwijd toegankelijk wordt. Eind 2019 willen wij deze training aanbieden. We houden je op de hoogte!

Workshops

Hoe vind je de juiste vorm voor jouw onderwijs? Met inspirerende inzichten, bruikbare adviezen en handige hulpmiddelen kun je jouw ideeën in de praktijk gaan brengen. Meer weten?

Masterclass

Leer denken en werken als learning experience designer. Je maakt gebruik van het Learning Experience Canvas en werkt met een opdracht die je zelf meebrengt. Meer weten?


Contact

Niels

Bedenker

Anne

Trainer

Annemiek

Trainer

Over ons

Het Learning Experience Canvas is ontwikkeld door Niels Floor in 2013. Niels en zijn collega's van Shapers gebruikten het om samen met hun opdrachtgevers bijzondere leerervaringen te ontwerpen. Toen steeds meer mensen er achter kwamen hoe (goed) het werkt heeft hij besloten het te delen met de rest van de wereld. Vanaf dat moment is het onze missie om bij te dragen aan een wijzere wereld door het Learning Experience Canvas gratis beschikbaar te stellen en anderen te leren er mee te werken. Doe je mee?

Neem contact met ons op via support@lxcanvas.com

Ons adres:

Europalaan 2
3526 KS Utrecht
Nederland